EEN DOEL ZONDER PIJN, IS SLECHTS EEN WENS.

Welkom

Welkom op mijn website "BE-FIT met reuma en artrose", deze site staat in teken hoe je fit kan worden d.m.v. sporten op zodanige manier dat ondanks mijn beperkingen vele mogelijkheden zijn om je lichaamsfuncties te kunnen verbeteren.
Ik laat op deze site mijn denkwijze zien over voeding, sport, reuma en artrose, ook door deze op mijzelf toe te passen en daar van mijn resultaten te laten zien.
Ikzelf heb reuma "fibromyalgie" en ik heb artrose door mijn hele lichaam, waaronder mijn knieƫn het slechts zijn.
Op vrije jonge leeftijd kwam ik hiermee in aanraking, en door een weg van struikelblokken, vallen en opstaan heb ik sinds 2016 een drastische andere weg gekozen.
In 2017 nam ik het hef in eigen handen, omdat ik er zo klaar mee was om maar medicatie te slikken, en de druk zo op mij werd gelegd dat ik volledig stagneerde in mijn mentale en lichamelijke gezondheid.

Ik hoop dat ik door mijzelf bloot te geven te kunnen laten zien, dat het mogelijk is ondanks je beperkingen, dat door middel van sporten, gezonde voeding, voldoende rust, optimale begeleiding en steun van je achterban veel mogelijk is, en de situatie in al mijn gebreken alleen maar verbeterd, niet alleen lichamelijk maar ook zeker mentaal.

Ik hoop in deze dat ik meerdere mensen kan motiveren om in beweging te komen, en uit hun isolement te komen met hun beperkingen.
Er is altijd hoop, door wilskracht, durf en het gewoon te doen en vooral niet te vergeten door heel erg goed naar je eigen lichaam te luisteren, je zult verbaasd staan dat er nog heel veel mogelijk is ter verbetering van je eigen lichamelijk gebreken en meer kwaliteit kan krijgen van het leven.

Maar dit niet alleen d.m.v. sporten maar ook door het te accepteren, en niet bang te zijn om hulp te vragen om je eigen situatie te vergemakkelijken, want roofbouw op je lichaam plegen is NOT DONE.

Ook hier zal ik mijzelf blootgeven, hoe ik meer kwaliteit van het leven probeert te generen en met welke hulpmiddelen.

Veel leesplezier,

Paula Waterbeek