Het geheim om je doel te bereiken, bestaat slechts uit 1 woord DOORZETTEN.

Mijn doelen 2020

Sinds ik weer aan het sporten bent geslagen in 2018, had ik een vraag of ik ooit weer mijn oude gewicht weer kon wegdrukken uit mijn sportperiode op de schuine legpress, maar nu wel met 2 knieƫn die volledig versleten zijn.
En dat werd bevestigd, dus zo gezegd en gedaan mijn doel werd gesteld op 300 kilo (zie het you tube filmpje) en dat is mij gelukt, waarop ik mijn doel ging verleggen naar de 400 kilo.
Dit moet ik nog wegdrukken, voor de coronatijd werden mijn benen getraind om  te zien of ik de 400 kilo kon wegdrukken, en ja het zit goed in mijn benen.
Let wel, dit wordt onder optimaal begeleiding gedaan en met uiterste zorg word ik hiervoor getraind door mijn sportinstructeur Senny Schonewille van Fantasticsports in Hoogeveen.

Inmiddels zijn we weer begonnen, en zal ik eerst langzaam weer op moeten werken om de 400 kilo weg te kunnen drukken.
Samen met mijn fysio van Fysio Direct hebben we gekeken of mijn spieren dit kunnen dragen en ja ik heb geen last van kracht en spierverlies, dit dankzij door goede eiwitrijke voeding wat ik ben blijven eten in de coronatijd toen de sportscholen gesloten waren.

Mijn tweede doel en het belangrijkste is zorg dragen dat mijn benen in zeer conditionele staat zijn waaronder ook mijn onderliggende spieren, pezen en banden voor mijn 2 nieuwe prothese wat ik ooit zal moeten ondergaan.
Mijn doel is ook om deze operatie zo lang mogelijk uit te stellen en toch meer kwaliteit van mijn lichaam kan generen d.m.v. 5-daagse training.

Mijn derde doel is zorg dragen dat ik mijn reuma het grotendeels kan overwinnen door optimale training en mijn lichaam fit en in conditie kan houden, maar ook de artrose in mijn lijf wat helaas overal zit.
In combinatie met goede voeding, zonder medicatie, en voldoende rust in acht te nemen.

Mijn vierde doel is zorg te dragen dat ik weer beter kan lopen, tijdens de coronacrisis is mijn lichaam hard achteruitgegaan door niet meer te kunnen trainen.
Voor nu is het belangrijk voor mij dat ik in ieder geval weer korte stukjes weer vrij normaal kan lopen en langere stukken met stok zonder brace, nu ben ik afhankelijk van mijn loopfiets.

Paula Waterbeek